Recenze-Balzám Sensitive od Baley

16. prosince 2012 v 17:19 | Bitch N. |  Recenze
Zdravíím :')
Jojo druhý článek :) Za prvý vám přeju krásnou třetí adventní neděli a za druhé krásný večer :')
Je zima a tak jsem se rozhodla napsat vám recenzi na takovou menší "nutnost".Osobně hrozně trpím na popraskané rty.Nesnáším to,rty někdy hrozně pálí a celkově nemám ráda,když mám suchou pusu.Oblizovat na zastávce brr :D Mám pro vás tři recenze druhou bych ráda přidala zítra a tu třetí v úterý.Všechny ty recenze jsou na balzámy,taková menší rada pro vás :)



Když už šlo do tuhýho a začalo mrznout tak jsem si to patlátko prostě musela koupit.Původně jsem chtěla Labello,ale v průhledném stavu,aby nebarvilo.Nakonec jsem,ale sáhla po balzámu od Baley,protože Labella měli samá barevná a to mě docela zklamali.Nicméně špatně jsem neudělala.

Rty nestačí přetřít jednou,ale víckrát.Balzám krásně voní.Hydratuje pěkně,ale Labello je Labello.Balzám není špatný,ale příště bych asi určitě sáhla po Labellu kvůli větší hydrataci.Popraskané rty nijak nezahojuje.Pro ty,kteří nemají rádi utrácení za takové zbytečnosti ve větší míře to bude stačit,prtože není špatný,ale jak řikám Labello je Labello :)

Značka: Balea
Cena: 20kč
Seeženete: Dm
Odstín: NENÍ
PS:Ty černé čáry u části,kde balzám držíte ty tam být nemají,ale mám hodné spolužáky.Spíš spolužáka :D
 


Komentáře

1 scarfinka scarfinka | Web | 16. prosince 2012 v 17:26 | Reagovat

Máš účet na Skype? tak si přečti článek u mě na blogu. Je o novém viru který řádí na Skype. Promiň za "reklamu" ale chci varovat co nejvíce lidi.. už jsem se také nachytala..

2 L. L. | Web | 16. prosince 2012 v 17:29 | Reagovat

Kouknu se po něm ;))

3 Frankie Frankie | Web | 16. prosince 2012 v 17:44 | Reagovat

Já si balzámy od baley nekupuju :) Buď NIVEA a nebo Labello ;)

4 elishka99 elishka99 | 16. prosince 2012 v 19:35 | Reagovat

Tenhle jsem ještě nezkoušela. Možná vyzkouším...no uvidíme ;)

5 Olja:) Olja:) | Web | 16. prosince 2012 v 20:48 | Reagovat

Můj nejoblíbenější :) prostě obyčejnej a nejvíc pomáhá :) ale stejně si ty rty furt oblizuju :D

6 Nuttel-lka☺ Nuttel-lka☺ | E-mail | Web | 17. prosince 2012 v 15:09 | Reagovat

Já používám pouze Labello, a nic jiného. :)

7 K. K. | Web | 17. prosince 2012 v 18:42 | Reagovat

já mám zrovna labello, ale chtěla jsem si Balea koupit, protože jsem slyšela, že prej úžasně voní :)

8 little michelle. little michelle. | Web | 17. prosince 2012 v 21:03 | Reagovat

Tento už používám dlouho, ale top je pro mě neutrogena) stačí jednou namazat a celý den rty v pohodě)

9 Naty Naty | 18. prosince 2012 v 12:14 | Reagovat

Scháněla jsem balzám :))
Protože ten co jsem měla mi došel a nikde ho nemůžu najít :))
Tak se po něm mrknu :))

10 by-majli by-majli | Web | 18. prosince 2012 v 13:37 | Reagovat

Teď by se mi docela hodil :-) Moje rty jsou v tý zimě hrozný :-D asi si ho pořídím :-)

11 Pagess Pagess | 18. prosince 2012 v 18:06 | Reagovat

Já kupuju pouze z ROSSMANNU od ISANY - jsou super mastné tak to dělá super lesk :)

12 Natsuko ^^ Natsuko ^^ | Web | 18. prosince 2012 v 18:45 | Reagovat

Ten mám myslím... :33

13 Grafický Krasavec10 Grafický Krasavec10 | Web | 18. prosince 2012 v 20:58 | Reagovat

co  to je???????????????????? :) :) :) :)
jak se máš naše lovely affs???????????? my cool ;)))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama