Recenze-korektor-abdeckstift od Essence

30. prosince 2012 v 17:39 | Bitch N. |  Recenze
Slibovaná recenze.
Extra krytí nečekejte,ano kryje,ale nic moc.Korektor vypadá jako rtěnka,ale je to korektor.Třeba na zakrytí kruhů pod očima je to celkem nepříjmné,protože to nejde lehce rozetřít.Chápete mě ne? Přijde mi,že má takový oranžovější nádech,ale nic drastického.Dejte si pozor pokud by jste si ho chtěli koupit,mají špatně odstíny! Třeba já mám 5,prtože je to nejsvětlejší.Doporučuji si vzít brožurku,co má Essence u stojanu,najít si tento korektor,kouknout se na odstíny a podle toho vybrat.

Cena:50kč
Značka:Essence
Seženete:Dm,Rossmann
Odstín:05

 


Komentáře

1 Týnka:3 Týnka:3 | Web | 30. prosince 2012 v 17:42 | Reagovat

Mám podobný korektor od Avonu a taky moc nekryje..Já sem snad ještě na žádnej dobrej korektor kterej by stál za řeč nenarazila..

2 Bitch N. Bitch N. | Web | 30. prosince 2012 v 17:52 | Reagovat

[1]: ani já ne :/ :)

3 Lia Lia | Web | 30. prosince 2012 v 18:14 | Reagovat

Tak to je fajne  :)

4 elishka99 elishka99 | 30. prosince 2012 v 18:20 | Reagovat

Já od Essence asi ještě nic neměla, když nepočítám jedny stíny. Takže fakt nevím. I když jsem slyšela hodně kritiky. Navíc jestli maj blbě odstíny, tak pak to někde lovit a přehrabovat se tam mezi korektorama než najdeš konečně ten pravej. No já nevim, to neni nic pro mě, hrabat se tam někde...A ještě když moc nekreje. I když je pravda, že jsem taky nenašla žádný korektor se kterým bych byla úplně 100% spokojená

5 KeT KeT | Web | 30. prosince 2012 v 18:22 | Reagovat

Mě v životě nezakryl ještě ani jeden korektor, jak bych si představovala :D
Jinak, na to obočí mají od Essence i různé tužky, ale i od jiných značek samozřejmě :-)

6 Bitch N. Bitch N. | Web | 30. prosince 2012 v 18:22 | Reagovat

[3]: :)

[4]: oni mají ty odstíny celkově rozhoázený a když už světlý tak je to oranžový! :X znám to takhle u make-upů-konec -_-.Jinak taky jsem zatím nenašla dobrej korektor,ale ted používám aknecolor jako korektor a je fajn!! :)

7 Bitch N. Bitch N. | Web | 30. prosince 2012 v 18:24 | Reagovat

[5]: v klidu ani mě ne ;D jenom snad jediný od Oriflame,ale ten už se nedá sehnat :X jak naschvál! :D
Jojo vím :) já přemýšlela o tom gelu od essence na obočí :)

8 diary-lenule diary-lenule | Web | 30. prosince 2012 v 19:32 | Reagovat

já měla od miss sporty a byla jsem s nim spokojená :) aspon vím co si nekoupim :) děkuju za typ :)

9 Ivka Ray Ivka Ray | Web | 30. prosince 2012 v 19:39 | Reagovat

Prajem krásny nový rok :))

10 Lexi Lexi | E-mail | Web | 30. prosince 2012 v 20:20 | Reagovat

Kdyžtak bych si ho nekoupila :D I když ho ani nepotřebuju. Pupínky apod. nemám  a na kruhy pod očima mi stačí studená lžička. Chvilku ji tam držíš a ono to zmizne :D

11 ╰ ℓα ρℯтιтℯ ℬσɴɪᴛkα ╮ ╰ ℓα ρℯтιтℯ ℬσɴɪᴛkα ╮ | Web | 30. prosince 2012 v 20:51 | Reagovat

Nepoužívam ani korektory, ani make-upy, ale zato pekná recenzia :)

12 Bo Boo Bo Boo | Web | 31. prosince 2012 v 1:33 | Reagovat

Nepoužívám ale sháním se po nějakým. Tento není nijak extra dobře ohodnocen ale přesto ho zkusím..děkuju za typ!

13 Nuttel-lka Nuttel-lka | Web | 31. prosince 2012 v 9:06 | Reagovat

Já mám na korektory smůlu, téměř všechny špatně kryly asi jako tento, jak píšeš. Ale hezká recenze :-)

14 pagess pagess | 31. prosince 2012 v 9:50 | Reagovat

já mám svůj od synergenu a ten nevyměním :D

15 Simi Simi | E-mail | Web | 31. prosince 2012 v 14:16 | Reagovat

:) Ja by som sa chcela opýtať či máš fb  ak áno tak   opíš na môj blog diky

16 Bitch N. Bitch N. | Web | 31. prosince 2012 v 16:48 | Reagovat

Nedoporučuji vám ho :D ale jak myslíte třeba vám vyhovvat bude :)

[15]: Mám,ale byl by ti stejně na nic :)

17 DenýS* DenýS* | Web | 31. prosince 2012 v 19:04 | Reagovat

to mám a nic moc :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama