Recenze-Make-up Match Perfection od Rimmel London

10. prosince 2012 v 17:20 | Bitch N. |  Recenze
Zdravím
Celkem jsem přemýšlela,co dneska přidat a napadla mě recenze :) a rovnou bych začala :)

Make-up jsem si kupovala koncem Srpna,protože jsem se trošku opálila a s make-upem,který používám i ted jsem měla problém.Make-up jsem kupovala za klasických 230 plus mínus.Ted asi v říjnu nebo v listopadu jsem viděla jak v DM tak v Rossmannu,že byl za 100kč! :) oba ty match perfection jak tento krémový tak ten tekutý.Bohužel můj odstín vykoupený :/


Ze začátku jsem byla hrozně nadšená a pevně rozhodnutá,že si koupím další balení.Pořád mám v lahvičce trošku make-up(viz fotka).Začala zima a mě přišlo,že vůbec nekryje.Make-up používám kvůli červeným tvářím,které mi hrozně červenají až nepřirozeně.Jinak žádné vady,akné nic nemám.Pro plet s akné nebo pro mastnou plet bych tento make-up moc nedoporučovala.

Krásně se roztírá,hezky voní,přijde mi,že tu plet hezky hydratuje.Jak už jsem zmiňovala s krytím je to bída,jako trošku to zakryje to zase jo,ale nic extra nečekejte.Že by vydržel na pleti dlouho mi taky moc nepřijde.Takhle Září,Říjen,Listopad(půlka) jsem byla spokojená ono bylo ještě teplo atd..Ale ted jak začala zima tak mi přijde,že ten make-up na těch tvářích není znát a má to stejný efekt jako kdybych tam neměla nic.

Tento lehký make-up bych doporučovala tak na léto.

Značka: Rimmel London
Seženete:Dm,Rossmann
Cena:230-a víc
Odstín: 100 (ten nejsvětlejší)
 


Komentáře

1 prodej-odevu prodej-odevu | Web | 10. prosince 2012 v 17:21 | Reagovat

Ahoj nehledáš dárky k Vánocům jak pro mamku pro ségru nebo i kámošce? :)

2 Romana Romana | Web | 10. prosince 2012 v 17:23 | Reagovat

Ahoj hlasuj prosim tady http://www.sportisimo.cz/vanoce/dopis-jeziskovi/?dopis=3238 uplně dole děkuju :)

3 Te^^ Te^^ | Web | 10. prosince 2012 v 17:23 | Reagovat

To jsem zvědavá, protože tnehle makeup dostanu od babičky k Vánocům :)

4 A* A* | Web | 10. prosince 2012 v 17:27 | Reagovat

Bola som o jeho kúpe pevne rozhodnutá, ale teraz začínam pochybovať. Pleť mám celkom OK, ale občas by sa zišlo niečo zakryť. Ja mám make-up od Avonu a som spokojná :D

5 Bitch N. Bitch N. | Web | 10. prosince 2012 v 17:30 | Reagovat

[1]: Umíte číst? Reklamy patří jinam!

[2]: Umíš číst? Nasr*t!

[3]: Tak doufám,že budeš spokojená :)

[4]: Já ted plánuju koupit od Dermacolu s vyšším krytím na zimu :) Vyzkoušej a uvidíš :) pokud nepotřebuješ nic moc zakrývat a třeba jen sjednotit plet tak si myslím,že budeš spokojená :)

6 elishka99 elishka99 | 10. prosince 2012 v 17:52 | Reagovat

No, tak ti nevim. Koupit nebo nekoupit...:D Ale asi si ho kupovat nebudu, myslim, že můj ksichtík nevypadá zas tak špatně, že by potřeboval make-up :D Já jsem se právě nad tímhle docela dlouho rozmýšlela, protože akné nemám moc velké, jenom že mám trošku červený nos, tak mi to přijde takový zbytečný to na sebe plácat, nechci si zbytečně zničit pleť, protože když jsem byla o něco menší, tak jsem se furt pudrovala a nepotřebovala jsem to a teď je to na některejch místech vidět, že mám ten obličej už od toho pudru trochu zničenej, tak to nechci mít ještě víc...No nevim, no :D

7 Te^^ Te^^ | Web | 10. prosince 2012 v 18:11 | Reagovat

Děkuju :)

8 Kika Kika | Web | 10. prosince 2012 v 22:13 | Reagovat

Přesto opravdu moc dobrá recenze.
Přesto mám svou značku make upu, které se nechci vzdát :D
Moc ti děkuju za laik! :))

9 Orbitka Rúžová Orbitka Rúžová | Web | 11. prosince 2012 v 13:53 | Reagovat

krásný design :) make-up v takových lahvičkách mám ráda :))

10 Bitch N. Bitch N. | Web | 11. prosince 2012 v 17:28 | Reagovat

[6]: No to jo :( Pudr sám o sobě vysušuje.Já purd používám jako fixaci,aby make-up déle vydržel.Přijde mi zbytečné pudrovat se jen tak,když stejně nic nezykryje :) Jinak je opravdu zbytečné plácat na sebe make-up pokud potřebuješ zakrýt třeba jen červený nos :) Na to bych ti doporučila korektor:) Udělá to stejný efekt  :D když to nikde jinde nepotřebuješ :)

[7]: Není zač :)

[8]:Děkuju :) I já,ale schválně jsem vyzkoušela a stejně se vrátila ke své starému make-upu :) Nemáš zač :)

[9]: Děkuju :) Zásluhou Terezky :')  I já :)

11 Ornell* Ornell* | Web | 11. prosince 2012 v 18:29 | Reagovat

Určitě si nadělím :D

12 Bitch N. Bitch N. | Web | 11. prosince 2012 v 18:29 | Reagovat
13 DenýS^^ DenýS^^ | Web | 12. prosince 2012 v 17:02 | Reagovat

super  :)

14 Bitch N. Bitch N. | Web | 15. prosince 2012 v 14:29 | Reagovat

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama