Recenze-řasenka endless lash od Oriflame

28. prosince 2012 v 13:19 | Bitch N. |  Recenze
Ahoj,ahoj :)
Aww :3 dneska jsem se tak krásně vyspala a ten krásný sen :3 :D Dneska jdeme s P. zřejmě do kina nejvíc se těším :') Večer vám snad přidám jaké to bylo + fotku :D :')

Dneska jsem přemýšlela,kterou recenzi vám sem dát.Je toho tolik,že ani nevím,kterou přidat.Tak jsem si vybrala pro mě tu nejlepší řasenku z Oriflame! :)

Řasenka vám udělá nádherně dlouhé řasy,ale fakt dlouhé.Milovala jsem tuhle řasenku a plánuju,že si ji brzy zase objednám :) Vydržela mi asi 4 měsíce :) Miluju její kartáček! Řasenek od Oriflame jsem měla hodně a můžu vám říct,že tahle byla rozhodně ta nejlepší! Vřele doporučuji každé slečně,která by ráda delší řasy:)

Značka:Oriflame
Seženete:Bud na internetu a nebo přes Oriflame lady
Cena: 199kč (Když chytíte slevu obvykle bývá za 120kč)
Odstín:černá
 


Komentáře

1 Ann xP Ann xP | Web | 28. prosince 2012 v 13:26 | Reagovat

Bože, tak tu řasenku si musím koupit. Chci mít totiž delší řasy, i když já je mám od přírody hustý, tak jsou takový nevýrazný :D :-D

2 bitch-write bitch-write | 28. prosince 2012 v 13:30 | Reagovat

[1]: Je vážně úžasná! :)

3 Lexi Lexi | E-mail | Web | 28. prosince 2012 v 14:48 | Reagovat

Mám stejnou :D :-(

4 elishka99 elishka99 | 28. prosince 2012 v 14:54 | Reagovat

Vypadá dobře ;) Teď mám teda novou, tak možná tuhle zkusím. Párkrát už jsem ji v oriflame katalogu viděla a koukala jsem na ní, tak třeba si jí nakonec koupím :)

5 Color Princess Color Princess | Web | 28. prosince 2012 v 15:25 | Reagovat

Já jsem dostala řasenku z Avonu nějakou super extend extreme.. a zatím nic moc.. asi si na ěm ještě nezvykala bo mě nemá ráda! :D :/  Já si většinou kupuji řasenky od Miss Sporty.. ale tak když mi mamina koupila z Avonu :') přemýšlím, že s i obejdnám ladybox :')

6 diary-lenule diary-lenule | Web | 28. prosince 2012 v 16:04 | Reagovat

já jsem byla včera v kině na Legendární Partě s kámoškou :D chtěli jsme na Ladíme ale to dávali v 7 večer a my jsme chtěli spíš odpoledne no :D já mám teď řasenku od miss sporty a je taky skvělá :) ale určitě kouknu i na tuhle, blbí je že se objednává přes internet no ://

7 Patrísia Patrísia | Web | 28. prosince 2012 v 17:28 | Reagovat

Poobzerám sa  po nej :)

8 Bitch N. Bitch N. | Web | 28. prosince 2012 v 17:45 | Reagovat

[3]: :) :)

[4]: Můžu opravdu doporučit! :)

[5]: Ted jsem taky dostala k Vánocům nějakou z Avonu tak uvidíme :D :) Já mám svou milou Xx press od Gabrielly Salvete a nedám dopustit♥ :D Ladybox je fajn :) měla jsem možnost vyzkoušet a jsou tam dobré věci fakt,že jo :)

[6]: My chtěli jít na Hobita,ale dávají to zítra nop :DD Moje teta dělá Oriflame lady tak pokud by jsi chtěla tak ti jí objednám a domluvíme se :) Myslím si,že za poštovné tam dáš pálku :/

[7]: :) :)

9 Patrísia Patrísia | Web | 28. prosince 2012 v 18:19 | Reagovat

aj mňa to vytáča a hlavne to že nevidím tie komentáre.... na tom wordpresse máš super štatistiku návštevnosti aj komentárov

10 Nuttel-lka Nuttel-lka | Web | 28. prosince 2012 v 19:45 | Reagovat

Jej, tak tu musím mít, doteď jsem žádnou takovou neměla. Dík za tip! :-)

11 Pagess Pagess | 28. prosince 2012 v 20:06 | Reagovat

wow!! tak ten kartáček je fakt skvělý !!! :) miluju takové kartáčky, problém v tom že nemám nikoho z oriflame, a z netu neobjednávám :DDD
Já mám s podobným kartáčkem, ale zakulaceným od Miss Sporty za 60,- a ta je skvělá, dělá dlouhé a husté řasy, přitom neslepené jak já nemám ráda :D
ale jinak strašně miluju tvoje recenze!! :)

12 PeťuL* PeťuL* | Web | 28. prosince 2012 v 23:13 | Reagovat

ahoj, u mě na blogu máš diplom za Štědrovečerní bleskowku!:)) dej si ho prosím na blog:)

13 Ann xP Ann xP | Web | 29. prosince 2012 v 9:35 | Reagovat

Jo máme to stejný :D

14 Bitch N. Bitch N. | Web | 29. prosince 2012 v 10:22 | Reagovat

[9]: přesně! popřemýšlím o tom :)

[10]: Není zač!! :)

[11]: Přesně i já! :) Zkusím se po ní kouknout a vyzkouším :) Jinak klidně teta je Oriflame lady takže ti ji můžu objednat a pošta je pak kolem¨40kč :)

[12]: To jako musím? :O

[13]: :D

15 Bitch N. Bitch N. | Web | 29. prosince 2012 v 10:23 | Reagovat

[11]: jOP A MOC DĚKUJU ! :) Jsem za to hrozně ráda :)♥

16 Patty Patty | Web | 29. prosince 2012 v 14:06 | Reagovat

vypadá fakt dobře..i štěteček je schopnej;)

17 DenýS* DenýS* | Web | 29. prosince 2012 v 14:07 | Reagovat

Jé vypadá skvěle :)) já mám v plánu si koupit řasenku, tak si možná vyberu tuhle! :))) skvělá recenze! :))

18 Bitch N. Bitch N. | Web | 29. prosince 2012 v 14:47 | Reagovat

[16]: :)

[17]: Opravdu doporučuji :) děkuji :')

19 Týnka:3 Týnka:3 | Web | 29. prosince 2012 v 16:03 | Reagovat

Vypadá dobře!:O musím si jí sehnat!:33 a pěkná recenze!:)

20 Bitch N. Bitch N. | Web | 29. prosince 2012 v 16:32 | Reagovat

[19Děkuji :') :3

21 by-majli by-majli | Web | 30. prosince 2012 v 0:27 | Reagovat

Já používám Get big lashes od essence :-) Dělá taky pěkně dlouhý řasy :-) Možná zkusím i tuhle, aby byla nějaká změna :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama